logo-19-estudi-creatiu

Tota feina, projecte o idea requereix una persona que la porti a terme, i a 19 estudi creatiu formem un duet que s’equipara, s’ajuda i s’entén per realitzar-ho i fer-ho realitat. Som la Gemma i l’Albert, i ens encanta la nostra feina!

Imatge-19

LA GEMMA

La Gemma és la peça espontània, intuïtiva, creativa i més directe, la qual, fa que cada treball sigui un viatge d’investigació, de descobriment, de provar allò que no es creu possible o altrament dit, de llençar-se al buit amb tota convicció d’èxit. Ha cursat els estudis de disseny gràfic, és diplomada en disseny d’interiors i també, fet que aporta el seu granet més original i únic, és una artista plàstica completa pel fet de crear obres pictòriques abstractes. Per a cada feina a realitzar, s’hi deixa el cos i l’ànima!

L’ALBERT

L’altra meitat de l’equip, de 19 estudi creatiu, és l’Albert. Ell és la peça metòdica, tranquil·la, constant, detallista i més terrenal, però que no perd el seu granet còmic, el qual, ho transmet a través de les seves il·lustracions i de les seves idees “pel·lículeres”. Ha cursat els estudis de direcció cinematogràfica, de producció i realització audiovisual, de disseny gràfic i web, d’il·lustració i un grau en multimèdia. Per a cada feina a realitzar, aporta tot l’aprés, assegurant-se que tot estigui acabat al detall i fent, que cada projecte sigui conseqüent, estigui ben planejat i sobretot, sigui un camí divertit així com enriquidor!